If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смени ми днес съединителя, термостатчето, повечето течности И всичко това бързо, точно и коректно само както той си може
И аз вече съм с ново съединителче след намесата на Румбата Винаги е готов да помогне и съм много доволен, че само той пипа по колата ми, защото знам, че винаги си изпипва нещата. Много трудно се намира толкова читав майстор в днешно време, да не говорим, че освен това е и гоЛЕм пичага! Звънкайте му по телефона и си записвайте час предварително, че винаги има много коли при него по обясними причини
А да знаете дали разбира от ел.инсталации че имам оттечка на тока ми се появи голяма и страдам много заради нея.1 А ми зима като замерих с мултицет на изключено всичко.
А да знаете дали разбира от ел.инсталации че имам оттечка на тока ми се появи голяма и страдам много заради нея.1 А ми зима като замерих с мултицет на изключено всичко.
Разбира, да. На мен ми е оправял неща по ел. инсталацията. Ама най-лесно е да му звъннеш и той ще ти каже.
Мерси.Разбрах се с него по телефона да види алфича.Макар че сега акто е топло колата се държи перфектно.Сичко ми работа ма падне л ина 5 градуса плаче за търлъци отсекъде.Имат си характер тея колички :Д Ще пиша какво е било и как е минало.
Аз също съм много доволен от Румен - много коректен и точен! Препоръчвам го на всеки, който търси качествено и бързо обслужване на добра цена! Поздрави, Румене!
Свестен човек и добър майстор! Преди дни бях малко в безизходица, тъй като колата ми в мое отсъствие беше претърпяла леко ПТП в София . Леко-леко, но не можеше да се движи. Едната гума върви напред, а другата наляво . Обадих му се от Пазарджик, уговорихме се, че ще вкарам колата в сервиза му (беше петък), ще я оставя и в понеделник-вторник ще си я взема. Човекът не само че си спази уговорката да приеме колата за ремонт, ами дори я ремонтира още същия ден, въпреки че му беше доста натоварено. И успешно се прибрах в Пазарджик.
Стрела Бърз и 10000% качествен ремонт и днес благодарени на РУмбата
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Супер е Румбата! И на мен ми смени протеклата водна помпа, на 8 клапановия мотор... дето уж не протичали, ама явно до 400к км... после явно иска нова.
п.п. - да, перката е нацепена, ама не мърдааааа.
Attached Files
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment